Problem med Bf3

Avdelningen för spel och annan vardaglig mjukvara.
Skriv svar
Nixon
Inlägg: 54
Blev medlem: 2012-04-13 16:59:56

Problem med Bf3

Inlägg av Nixon » 2012-07-17 12:50:12

När jag försöker starta ett multiplayer game så står det game disconnected. client closed down connection. Vad är det som är fel?
Har någon haft liknande problem eller vet hur man fixar det???
Tacksam för svar:)
CPU: Intel core i5 3570k, GPU: Sapphire 7850 2 gb oc editio, Ram: 8 gb corsair vengeance 1600 mhz
HDD: Sergate Barracuda 1 tb, Nätagg: 500w Moderkort: Gigabyte GA-B75M-D3H, Socket-1155

Användarvisningsbild
mkk
Inlägg: 5084
Blev medlem: 2002-03-08 0:04:08
Ort: Gefle
Kontakt:

Re: Problem med Bf3

Inlägg av mkk » 2012-07-17 20:50:49

Har inte råkat ut för det själv men här är några idéer.
Har det alltid varit likadant? I så fall kanske någon mjukvarubrandvägg i datorn blockerar spelet (stäng av den tillfälligt för att testa) eller något problem med routerns brandvägg/UPnP som inte fungerar bra nog. Har det fungerat förut men inte nu så kanske det är något med Origin-klienten som sköter spelets anslutning till servrarna, prova att installera om den i så fall.
Tyst dator: i5-3570K @ 4.1GHz, HR-02 Macho, Sapphire HD7950 boost, MSI Z77A-G45, Fractal Design Define R4 chassi, medföljande fläktar som insug och TY-140 som utblås, 2st SSD + 1st Seagate 4TB. Seasonic X-650.

Användarvisningsbild
lord_vasagos
Inlägg: 4075
Blev medlem: 2002-11-01 6:23:59
Ort: falun

Re: Problem med Bf3

Inlägg av lord_vasagos » 2012-07-17 20:59:24

jag tror med som mkk säger men det finns ett till alternativ och det brukar kunna vara punkbuster som kickar och man i.a.f i äldre bf har fått instalera den manuellt men är inget jag har haft problem med på bf3
Asus mobbo fx 8120 8gb ram ati 7850 oc

Användarvisningsbild
Hunter
Inlägg: 835
Blev medlem: 2006-05-01 13:04:19
Ort: Västervik

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Hunter » 2012-07-18 0:23:23

Med BF2 så fick jag installera det manuell, annars blev man kickad efter nån minut. BF3 vet jag inte då jag inte spelar spelet, men det är väl PB även i BF3?

Edit:

Hittade några youtube klipp. Kolla båda
http://www.youtube.com/watch?v=qCecfQGnOMo
http://www.youtube.com/watch?v=XiAh_9RIiXk
AMD Vishera FX-8350@4.5GHz - Asus Crosshair V Formula-Z (AM3+) - Sapphire R9 290 4GB - 8GB G.Skill TridentX 2400MHz - Samsung 500GB - Samsung 1TB - Western Digital 1TB - Asus Xonar Essence STX - Bitfenix Ghost - BenQ XL2410T

Nixon
Inlägg: 54
Blev medlem: 2012-04-13 16:59:56

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Nixon » 2012-07-18 10:39:26

Funkar fortfarande nte. Connection 2 server timed out. Could not find server med mera....???
CPU: Intel core i5 3570k, GPU: Sapphire 7850 2 gb oc editio, Ram: 8 gb corsair vengeance 1600 mhz
HDD: Sergate Barracuda 1 tb, Nätagg: 500w Moderkort: Gigabyte GA-B75M-D3H, Socket-1155

Användarvisningsbild
Hunter
Inlägg: 835
Blev medlem: 2006-05-01 13:04:19
Ort: Västervik

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Hunter » 2012-07-19 1:24:39

Du har väl original spelet? annars kan du glömma det direkt
AMD Vishera FX-8350@4.5GHz - Asus Crosshair V Formula-Z (AM3+) - Sapphire R9 290 4GB - 8GB G.Skill TridentX 2400MHz - Samsung 500GB - Samsung 1TB - Western Digital 1TB - Asus Xonar Essence STX - Bitfenix Ghost - BenQ XL2410T

Nixon
Inlägg: 54
Blev medlem: 2012-04-13 16:59:56

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Nixon » 2012-07-19 11:56:24

Ja det är det. Men har fixat det nu var tvungen att stänga av UPnP för att de skulle fungera...
CPU: Intel core i5 3570k, GPU: Sapphire 7850 2 gb oc editio, Ram: 8 gb corsair vengeance 1600 mhz
HDD: Sergate Barracuda 1 tb, Nätagg: 500w Moderkort: Gigabyte GA-B75M-D3H, Socket-1155

Användarvisningsbild
Hunter
Inlägg: 835
Blev medlem: 2006-05-01 13:04:19
Ort: Västervik

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Hunter » 2012-07-24 8:43:05

Nixon skrev:Ja det är det. Men har fixat det nu var tvungen att stänga av UPnP för att de skulle fungera...
Exakt vad som visades i en av länkarna till youtube som jag länkade till. Men du sa att det inte funkade för det :-/
AMD Vishera FX-8350@4.5GHz - Asus Crosshair V Formula-Z (AM3+) - Sapphire R9 290 4GB - 8GB G.Skill TridentX 2400MHz - Samsung 500GB - Samsung 1TB - Western Digital 1TB - Asus Xonar Essence STX - Bitfenix Ghost - BenQ XL2410T

Nixon
Inlägg: 54
Blev medlem: 2012-04-13 16:59:56

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Nixon » 2012-07-29 11:58:54

Man var tvungen att stänga av det på modemet inte i datorn.... om du förstår hur jag menar.
CPU: Intel core i5 3570k, GPU: Sapphire 7850 2 gb oc editio, Ram: 8 gb corsair vengeance 1600 mhz
HDD: Sergate Barracuda 1 tb, Nätagg: 500w Moderkort: Gigabyte GA-B75M-D3H, Socket-1155

Användarvisningsbild
Hunter
Inlägg: 835
Blev medlem: 2006-05-01 13:04:19
Ort: Västervik

Re: Problem med Bf3

Inlägg av Hunter » 2012-07-29 16:08:55

Jo, det finns det i programmet i modemet. Det var där jag menade. Tror ena videon visar när han ändrar inställningarna i modemet, men det spelar ingen roll nu när du redan löst problemet :)
AMD Vishera FX-8350@4.5GHz - Asus Crosshair V Formula-Z (AM3+) - Sapphire R9 290 4GB - 8GB G.Skill TridentX 2400MHz - Samsung 500GB - Samsung 1TB - Western Digital 1TB - Asus Xonar Essence STX - Bitfenix Ghost - BenQ XL2410T

RolandButcher
Inlägg: 2
Blev medlem: 2020-03-28 18:09:14

Re: Problem med Bf3

Inlägg av RolandButcher » 2020-03-29 15:13:20

Jag har den ursprungliga BF3, jag har spelat det här spelet länge och hade inga problem. Du kan avinstallera spelet och installera det manuellt igen. hoppas att det fungerar.

Skriv svar