Angående "Gettomod"

Kommentera artiklar, ge förslag, kritisera eller rosa vårt arbete på 64bits.
Post Reply
fisk

Angående "Gettomod"

Post by fisk »

Det är alltid trevligt med tävlingar, dock känns det (med risk att låta gnällig) som att tävlingen enbart riktas till en grupp användare. Dessutom förefaller det som att de som redan byggt saker (för länge sedan t.ex.) kommer att ha en ganska stor fördel (med tanke på tidsbegränsningen). Är man t.ex. (som undertecknad) värdelöst dålig på elektronisk modifikation så känns tävlingen inaktuell. Kanske skulle det ha varit att föredra en tävling som berörde fler?

Dessutom funderade jag lite över priset, om man nu är duktig och vinner pris för bästa modifikation, vad skall man då med färdigbyggd elektronik till? =)
User avatar
whiz
Hedersbit
Posts: 5154
Joined: 2002-02-14 22:43:32
Contact:

Post by whiz »

"Tanken med utlottningen är att den skall gå till dig som normalt inte skulle ha råd/möjlighet till att göra en egen "modd" som denna eller köpa en färdig lösning "

Det är väldigt enkla prylar vi är ute efter, ljudisolering av skumplast, vad du kan hitta på med klister, kartong och ett snöre - rena Farbror Frej-saker alltså :)

Men var så säker, det kommer fler tävlingar, vi har redan planer på en annan...
» the empire never ended
User avatar
Ghlargh
Posts: 10236
Joined: 2002-07-27 18:34:53
Location: Stockholm/Bromma
Contact:

Re: Angående "Gettomod"

Post by Ghlargh »

fisk wrote:Det är alltid trevligt med tävlingar, dock känns det (med risk att låta gnällig) som att tävlingen enbart riktas till en grupp användare.
Det gör väl dom flesta tävlingar, du kan inte vinna en CStävling om du inte spelar CS, du kan inte vinna en dressyrtävling utan häst.... och du kan inte vinna en ghettomoddtävling utan ghettomodd.

Antar att den korta tävlingstiden är för att slippa få in allt för många moddar som gjorts speciellt för tävlingen då det verkade på informationen som om den inriktade sig till personer som hade gjort modden tidigare...
Ghlargh ska inte hållas lagligen eller annars ansvarig om en 64bitare eller dennes utrustning dör eller skadas allvarligt efter att ha följt Ghlarghs tips, tipsen är avsedda endast som vägledning och inte som en exakt instruktion. Kan du inte, rör inte!
Post Reply