Idrott

Här får ni fråga, tipsa eller prata om det mesta.
Post Reply
Guest

Idrott

Post by Guest »

Skrev lite 'fula' ord om Idotten i en annan tråd och tänkte jag skulle bygga vidare.


Idrott är en jävla sanslös tillställning. Ta t.ex Fotboll.. En hel hög snubbar iförda fula olikfärgade kläder samt en dommare som ser till att de 'unga' herrarna inte bråkar och slåss och så att alla kommer någolunda överens på en gräsplätt med fåniga linjer och 2 burar.

Inte nog med det.. hela högen har ett mål, att jaga en läderbula? fram och tebaxx, fram och tebaxx femtielva gånger över dendär gräsplätten. Och som grädde på moset så är det folk som tittar på det och skriker som fan. Vad är det för nöje att stå runt en gräsplätt och vrålskrika åt puckona ute på gräsplätten? När ska dom växa upp och mogna?

En ännu mer sanslös sport är Golf där du lägger upp en vit plastboll på en träpinne och sedan slår iväg den med all kraft åt helvete. Sedan söker du dessutom rätt på den, hellst ska du ha Golf-bil eller vad det nu heter, För du är så lat att du inte orkar gå och bära metalpinnarna med blyfot (golfklubbor). När du iaf äntligen hittar bollen så får du för dig att slå iväg den IGEN. Och denna gång sätter du inte upp den på en pinne heller eller flyttar bollen från sandlådan. Nej du trampar rakt ner i sandlådan med metallpinnen, likt ett barn som kryper ner i sandlådan med hink och spade. och efter många om och men så hittar du av bollen och den flyger åt helvete + att du skickar upp sand på gräsmatten (a och o. man sprutar inte sand på gräsmattor). och efter att du håll på så 3-4 gånger så får du för dig att ta fram en liten metalpinne med liten platt avlång blytyngd och knuffar i bollen i ett hål som är 1 dm i diameter. Och i samma ögonblick så apploderar nån slags publik.


En annan störande sak med sport är att alla tv-kanaler sänder sport jämt. Som om inte Euro-Sport skulle duga.

och ännu en störande sak med sport är att Kommuner kan slänga ner massor med miljoner på att bygga en 'arena' för att sportfånar. När ska de bygga en arena för datornördar som vill spela quake 3 i lugn och ro, utan publik. Eller varför inte kastar pengarna på skjukvården eller gammla.


Hoppas ingen tar sådär jätteseriöst på vad jag skrev. Men ni som har lite vett i skallen kanske kan sympatisera med mig om att det är alldeles för muycket sport omkring oss.

Vi har en fotbollsplan 1 km från där jag bor och när det blåser därifrån så hör vi alla skrik och allt jävla väsen och det tycks tollereras. Ingen polis kommer och lugnar ner tillställningen. Men skulle jag spela musik högt i några timmar så ska ni allt få se att polisen kommer. WHY?


Tillägg:

Vi har 4 fotbollsplaner och en idrottshall "Elovssonhallen" efter Per Elovsson (snubben som tog massa guld i skidor) och detta är en by med ~2000 invånare MAX.
Last edited by Guest on 2003-09-02 15:41:32, edited 1 time in total.
Dissident
Posts: 4796
Joined: 2003-01-24 21:57:32

Re: Idrott

Post by Dissident »

Bröd och skådespel håller massan på mattan.
Xhargh
Posts: 1177
Joined: 2002-10-21 15:05:32
Contact:

Re: Idrott

Post by Xhargh »

alcatraz wrote: Vi har en fotbollsplan 1 km från där jag bor och när det blåser därifrån så hör vi alla skrik och allt jävla väsen och det tycks tollereras. Ingen polis kommer och lugnar ner tillställningen. Men skulle jag spela musik högt i några timmar så ska ni allt få se att polisen kommer. WHY?
Testat att ringa polisen och klaga på oväsendet?
Du kanske tom kan få det till att publiken genomför en olaglig demonstration (med banderoller mm) :)
Windows 98 på 4.38 MB, Nano98
User avatar
gr0g
Posts: 1027
Joined: 2002-07-11 22:30:53
Location: Kuben

Post by gr0g »

Oj, du förenklar verkligen saker. Det är en bra sak, men inte i alla sammanhang. Sport, liksom det mesta är bra i måttliga mängder.
om du läser det här är du ägd. you're in a laundry room.
User avatar
Niklas Berggren
Hedersbit
Posts: 3524
Joined: 2002-03-08 17:53:04
Location: Göteborg (Skövde)
Contact:

Post by Niklas Berggren »

Vad jag stör mig på vad sport anbelangar så är det hypen runtom sporten som är... skum.
Man hör ofta att "Nu ska XX YY tävla för Sverige"... vadå tävla för Sverige?!? XX tävlar för sigsjälv och inte nån jefla nation. Inte fan tar XX medalj för Sverige heller...

Jag kommer aldrig begripa vad hypen runtom nån annan som sportar handlar om. Står man själv i arenan kan det väl vara kul för en själv, men att andra skulle tycka det vore upphetsande att se mig springa/kasta/slå eller vadsomhelst kan jag inte visa förståelse för.

Hela Sverige håller andan när det är fotboll/hockey-VM, och blir hur glada som helst när "vi" vinner... Nej, jag begriper det inte.
"How about the government sticks to courts, police, defense and corruption and leave compassion to the people who have it?" - Penn Jillette.
User avatar
Maqe2
Posts: 2227
Joined: 2002-03-10 18:39:50

Post by Maqe2 »

Nicke. wrote:Vad jag stör mig på vad sport anbelangar så är det hypen runtom sporten som är... skum.
Man hör ofta att "Nu ska XX YY tävla för Sverige"... vadå tävla för Sverige?!? XX tävlar för sigsjälv och inte nån jefla nation. Inte fan tar XX medalj för Sverige heller...

Jag kommer aldrig begripa vad hypen runtom nån annan som sportar handlar om. Står man själv i arenan kan det väl vara kul för en själv, men att andra skulle tycka det vore upphetsande att se mig springa/kasta/slå eller vadsomhelst kan jag inte visa förståelse för.

Hela Sverige håller andan när det är fotboll/hockey-VM, och blir hur glada som helst när "vi" vinner... Nej, jag begriper det inte.
Det är gemenskapen man söker...Inte för att det är särskilt logiskt eller befogat, men för att det känns bra. :P
g -> q (ser ni skillnaden?) ;)
User avatar
Kame_boy
Posts: 591
Joined: 2002-03-08 8:23:28
Location: Chile!
Contact:

Post by Kame_boy »

Det är väl mest så att de bästa från alla länderna ska möta varandra och då kanske det är mer självklart att man hejjar på sina landsmän. Därav gemenskapen.

Men alcatraz, så negativ kan du väl inte vara? :-* om det skulle vara så skulle man ju kunna klaga över hur onödigt det är att folk kväll efter kväll sitter framför en kubiskt formad plastburk vars ena sida är av glas som visar färger och text.
Eller varför vi dag efter dag spenderar timmar vid en metalburk och sitter med en plastklump med 2 knappar i handen som vi villt viftar runt med för att försöka ändra färgerna i en plastburk med en glasrutan mot oss.

Meningen med en aktivitet är att man ska förbättra en sida hos sig själv som man tycker är intressant. Spelar man fotboll vill man oftast förbättra sin fysiska prestation och/eller förbättra sitt självförtroende genom att bli bra på sporten och känna sig överlägsen.
Sitter man vid datorn vill man oftast förbättra sin kunskap i något ämne, eller kommunicera med andra... Eller spela onlinespel för att låta sin tävlingsinstinkt ta över och förbättra sina färdigheter för just det spelet (CS någon?). Det ger många en känsla av överlägsenhet när de vet att de är bra på spelet. Onödigt? kanske.. roligt? ja. Precis samma sak gäller för sport.

En sak håller jag i alla fall med om:

"En annan störande sak med sport är att alla tv-kanaler sänder sport jämt. Som om inte Euro-Sport skulle duga. "

verkligen irriterande :[

Jag älskar att spela fotboll btw! lika roligt som att spela unreal tournament eller schack. Har man tävlingsinstinkt så tycker man om att vinna :)
Barton 2500+ @ 2,3 ghz/ 9800pro/ Maxtor 160gb/ Twinmos bh5 1gb /Abit NF7-S
User avatar
Aelrik
Posts: 410
Joined: 2002-03-18 8:13:03
Location: Umeå

Post by Aelrik »

Kan du förklara "musik" eller "datorspel" och få det att låta vettigare så förskök... ::)

Fast det där med TV kan jag förstå. (det hela blir invecklat i och med att det handlar om rättigheter...)

EDIT; såg att mitt inlägg liknade kame_boys (not intended!)
"When my fist clenches crack it open,
before I use it and lose my cool.
And if I swallow anything evil,
stick your finger down my throat." The Who
User avatar
Phobic
Posts: 2062
Joined: 2002-03-08 10:22:59
Location: Borås Stad

Post by Phobic »

Finns ju folk som idrottar och sportar bara för att det är viktigt att vara bra på något, bättre än alla andra. Sånna personer är ofta dåliga förlorare också, är det inte så? :P
User avatar
Pinto
Posts: 4539
Joined: 2002-07-29 15:40:54

Post by Pinto »

Jag gillar väl inte sport.Men har inget emot dom som gör det om dom tycker det är kul så låt dom vara.Och sedan sånna där sport "fånar" som tar det på brutal alvar är skit kul och retas med så sport är bra. :)
We dance to all the wrong songs
User avatar
nva
Hedersbit
Posts: 2517
Joined: 2002-03-07 23:34:21
Location: Skåneland
Contact:

Post by nva »

Jag kan förstå att det finns dom som tycker det är roligt med sport, jag tycker t.ex. själv att det är kul att titta på ishockey-vm, även om det inte sträcker sig längre än till tv:n.

Men en sak jag inte förstår är det som alcatraz också nämnde, nämligen hur kommunen fördelar pengarna. Jag bor i Helsingborg och många känner säkert till HIF:s pengabrist. Kommunen drog sig inte för att hjälpa dom med 20 miljoner, men när det gäller musik blev det en annan visa. När Tonica-orkestern meddelade att dom hade ett underskott på 65000 så blev det nej. Helt ofattbart tycker jag.
The three most dangerous things in the world are a programmer with a soldering iron, a hardware type with a program patch and a user with an idea.

In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is.
User avatar
stealth
Hedersbit
Posts: 3364
Joined: 2003-03-11 13:33:10
Location: Göteborg
Contact:

Post by stealth »

Huliganer säger jag bara...frr..
Grundare av webbyrån We made you look http://wemadeyoulook.at
User avatar
Aelrik
Posts: 410
Joined: 2002-03-18 8:13:03
Location: Umeå

Post by Aelrik »

nva wrote:Jag kan förstå att det finns dom som tycker det är roligt med sport, jag tycker t.ex. själv att det är kul att titta på ishockey-vm, även om det inte sträcker sig längre än till tv:n.

Men en sak jag inte förstår är det som alcatraz också nämnde, nämligen hur kommunen fördelar pengarna. Jag bor i Helsingborg och många känner säkert till HIF:s pengabrist. Kommunen drog sig inte för att hjälpa dom med 20 miljoner, men när det gäller musik blev det en annan visa. När Tonica-orkestern meddelade att dom hade ett underskott på 65000 så blev det nej. Helt ofattbart tycker jag.
Nu känner jag inte till något av dessa fall (eller samtycker med besluten) men det kan väl ha något att göra med att biljettintäkter motiverar en sådan donation. Det räknas som en långsiktig investering.
"When my fist clenches crack it open,
before I use it and lose my cool.
And if I swallow anything evil,
stick your finger down my throat." The Who
Guest

Post by Guest »

Kame_boy wrote: Men alcatraz, så negativ kan du väl inte vara? :-* om det skulle vara så skulle man ju kunna klaga över hur onödigt det är att folk kväll efter kväll sitter framför en kubiskt formad plastburk vars ena sida är av glas som visar färger och text.
Eller varför vi dag efter dag spenderar timmar vid en metalburk och sitter med en plastklump med 2 knappar i handen som vi villt viftar runt med för att försöka ändra färgerna i en plastburk med en glasrutan mot oss.
Jo jag är lite negativ. Det har du rätt i. Jag är juh oxå förkyld och mår kasst^40.
Det är skillnad mellan Att sitta och knappra framför en blåtburk med skärm och springa ut och spela Fotboll så att halva byn störs. Jag stör INGEN då jag sitter framför datorn (möjligen så att jag gör er upprörda över mina uttalanden, men även ni har en 'Back'-funktion i er browser samt en 'Minimera'-knapp runt era fönsterkanter)
User avatar
Gnuet
Posts: 3736
Joined: 2003-04-06 14:20:38
Location: Savannen, Stockholm
Contact:

Post by Gnuet »

du är bara bitter. låt andra ha lite roligt.
iDon't care about your problems.
User avatar
Peter Wall
Hedersbit
Posts: 7026
Joined: 2002-03-08 0:52:56
Location: Stockholm
Contact:

Post by Peter Wall »

Alltså.. Har ni hört talas om det här nedrans KÅNTERSTRAJK!? Det är en massa människor, svettiga o luktar illa, som sitter i en stor lokal och SKJUTER PÅ VARANDRA. Helt horribelt.. Denna vanvettens sammarbetsform triggar dem medverkande till att skrika saker såsom "DIN JÄVLA AWP HORA" eller dylika påhopp. Vad är meningen med detta egentligen? Finns absolut ingen som helst anledning till att springa runt o försöka panga på en annan människa...

Sarkasm och Ironi i en dålig blandning, jag är trött förlåt..
Diplomerad webbutvecklare
Microsoft Certified Professional Windows 2003
Microsoft Certified Technology Specialist Windows Vista
"Did you know kidneys and applesauce are a delicacy in Sweden? I'm gonna get my applesauce back!"
User avatar
nva
Hedersbit
Posts: 2517
Joined: 2002-03-07 23:34:21
Location: Skåneland
Contact:

Post by nva »

Aelrik wrote:
nva wrote:Jag kan förstå att det finns dom som tycker det är roligt med sport, jag tycker t.ex. själv att det är kul att titta på ishockey-vm, även om det inte sträcker sig längre än till tv:n.

Men en sak jag inte förstår är det som alcatraz också nämnde, nämligen hur kommunen fördelar pengarna. Jag bor i Helsingborg och många känner säkert till HIF:s pengabrist. Kommunen drog sig inte för att hjälpa dom med 20 miljoner, men när det gäller musik blev det en annan visa. När Tonica-orkestern meddelade att dom hade ett underskott på 65000 så blev det nej. Helt ofattbart tycker jag.
Nu känner jag inte till något av dessa fall (eller samtycker med besluten) men det kan väl ha något att göra med att biljettintäkter motiverar en sådan donation. Det räknas som en långsiktig investering.
Nu var det iofs ett lån, men jag misstänkte också att det var så som du säger, men det jag tycker är fel är att kommunen enbart tänker på pengarna och inte på att man ska få en jämn fördelning av olika kulturer/sporter, de borde inte enbart tänka som en bank.
The three most dangerous things in the world are a programmer with a soldering iron, a hardware type with a program patch and a user with an idea.

In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is.
User avatar
tkh
Hedersbit
Posts: 3901
Joined: 2002-03-08 0:41:22
Location: Landskrona (Umeå)
Contact:

Post by tkh »

alcatraz:

Eftersom jag har spelat fotboll i typ 15 år och tycker mest om den sporten så tar jag såklart illa upp när du kallar oss puckon, även om du nu skrev att vi inte skulle ta det sådär jätteseriöst.

Du skrev att du tyckte om bild/art i den andra tråden, och då måste jag ju (såklart) säga att det verkar ju värdelöst att kladda färg på ett papper/en tygtrasa och sedan be kommunen och massa pengar för att få råd att hålla på med det.

Däremot säger jag ju inte vad som är mest värdefullt, förmodligen är det upp till var och en att avgöra.

De flesta människor finner nog någon form av glädje i att vinna, därav sporten som sådan. Olika sporter passar olika personer, för vissa passar ingen. Sport är även pengar, ibland känns det sjukligt överdrivet, men å andra sidan är det en stor marknad. Just därför blir det mycket sport på TV emellanåt, vilket väldigt många uppskattar.

Jag tror att jag kan sitta här och skriva i en timme om hur bra jag tycker om sport, men det skulle inte ge något eftersom vi har olika åsikter. Tycker man om något så gör man det, acceptera att människor har olika intressen. Jag respekterar att du tycker om bild/art, är det då så svårt att respektera mig för mitt brinnande intresse?
"Just because you are unique does not mean you are useful."
Yui
Posts: 41
Joined: 2003-08-29 15:25:27

Post by Yui »

Phobic wrote:Finns ju folk som idrottar och sportar bara för att det är viktigt att vara bra på något, bättre än alla andra. Sånna personer är ofta dåliga förlorare också, är det inte så? :P
Word!

Jag har också erfarenhet av att det framförallt är sådana personer som söker sig till idrott. Det är säkert så att många tränar för att hålla fysiken etc, men som sagt.. Vi har olika intressen och det är bara att acceptera.

Som några har påpekat är fördelningen av kommunernas resurser ofta helt ur balans. I borås har kommunen i princip gett sig ut på korståg för att stänga ner bra lokaler. Senast var det Kashmir som fick ryka.. nu måste man ta sig in till gbg för att kolla på rockkonserter...

Personligen gillar jag enbart kampsport. Fotboll, ishockey och annan liknande sport tycker jag är dötrist.
User avatar
enix
Posts: 3511
Joined: 2002-04-16 17:41:11
Location: Stockholm

Post by enix »

Phobic wrote:Finns ju folk som idrottar och sportar bara för att det är viktigt att vara bra på något, bättre än alla andra. Sånna personer är ofta dåliga förlorare också, är det inte så? :P
Jag stör mig enormt på fotboll, gillar inte ens fotboll, sen som Phobic här har skrivit så ska jag ge ett svar på det enligt min åtsikt: jag avskyr sådana idioter.
Och det där med tv också, förihelvete kan inte sportbögarna dra till sitt tv4plus eller Eurosport!?
Workstation: Core i5 750 2.66GHz, 4GB DDR3, 3TB HDD, HD4890 1GB, Windows7 Pro x64
Laptop: AMD Athlon64 X2 QL-60 1.90GHz, 3GB DDR2, 250GB HDD, HD3450 256MB, Windows Vista Home Premium x86
iPhone 3G 8GB | PS3 40GB | XB360 20GB | Wii 8GB | PSP 2GB | PS2
User avatar
ballkula
Posts: 2473
Joined: 2002-05-03 23:42:04
Location: Västerbotten

Post by ballkula »

Jag kan störa mig mer på "diskrimineringen" mellan olika sporter. Själv gillar jag Formel 1 och rally, men ofta får man höra av fotbollsfolket att "vadå, de kör bara runt runt". Precis som om fotboll skulle vara mer naturligt/logiskt? Många kommer också med argumentet om att motorsport är sååå farligt. Förvisso är det inte ofarligt, men att fotbollsmatcher ibland kräver kravallutrustad polis och orsakar (indirekt) misshandel och skadegörelse som samhället (vi) får betala, det vill man inte kännas vid.

SVT:s sportredaktion är ett annat hatobjekt, även om de har blivit lite bättre. Ibland får man för sig att fotboll är den enda sport som finns, då de hellre kan visa en inslag från en betydelselös 0-0 match i regn, än inslag från stora händelser i andra sporter. De MÅSTE bara visa fotboll, helt enkelt.
Processor: Core 2 Quad QX9650
Grafikkort: Asus Geforce 8800GTS 512MB
Minne: 8192MB DDR2-800MHz
HD: 2xRaptor 150GB, 2x1TB Samsung F1
Moderkort: Asus P5E X38
User avatar
lillis
Hedersbit
Posts: 6841
Joined: 2002-03-08 18:03:45

Post by lillis »

jag har gått i bandy en gång - slutade efter några veckor. det är den enda sporten jag gått i och antagligen också den sista.
jag har ingenting emot sport eller sportfånar, dom får hålla på. jag kan kolla på några frölunda-matcher i scandinavium ibland, men mer än så blir det inte.. orka kolla sport på tv...

Sammanfattning:
Jag har inget emot sport, så länge ingen försöker tvinga på mig något.
Guest

Post by Guest »

Det handlar väl kanske inte om vad som är meningsfullt eller inte, Eftersom det är upp till var och en. Vad jag kanske ville komma till va väl att det är så mycket runt sporten.. ett så stort arangemang och allt verkar så 'viktigt'. Samt att folk störs av det. Dator är kanske för varje enskilld person viktigt men jag gör inget stort 'nummer' av att jag bor famför dumburken så fort jag inte sover eller är ledig. Jag stör inte heller en hel by med mitt knapprande. Och det faktum att Kommunerna plöjer ner fruktansvärda mängder pengar på sportevenemang och sporthallar som lika gärna skulle kunna gå till Vården eller varför inte (?) säkna skatterna så jag kan finansiera mina egna intressen och slipper finansiera andras intressen.

Spela fotboll har jag tom gjort själv. I 1 år. Sedan genomskådade jag det 'viktiga' med sporten eftersom det kom så kallat 'allvar' med. Jag sparkade boll på skoj. Inte för att tränarna skulle se vem som möjligen skulle kunna bli en bra spelare i framtiden. är man 7 år så är det likte falskt sätt att framställa sporten på. Att börja segregera redan vid så låg ålder, menar jag.

Men nu va jag lite off Topic tror jag. Allt som stör omgivningen anser jag är fel. Det är lika fel att moppemaffian står utomhus och gasar och imponerar på tjejer. Det är lika fel att ha ett stort Lan som stör anda. Skillnaden är dock att ett stort lan (Birdie t.ex) är 1 gång om året. På fotbollsplanerna här i byn spelas det tammefan jämt, dag ut och dag in. Tills det är snö ute. Då kör alla snöskoter och spelar hokey. Medans jag allt jämt sitter framför datorn.




tråkig? Japp. jag är dock lite roligare IRL än jag är på ett forum :)
19:41. 19 minuter kvar tills jag ska ta Mopeden till jobbet. (nej jag tillhör inte moppemafian. Det är billigast att köra moped eller att cykla. Men det senare gör jag inte i 1 mil i regn.)
User avatar
egar
Hedersbit
Posts: 4192
Joined: 2002-02-18 0:01:59
Location: Göteborg
Contact:

Post by egar »

Jag började åka skridskor vid fyra års ålder, när jag var sex började jag lira hockey. Jag tyckte att det var kul och mådde bra i gemenskapen, jag lade av när jag var 14 år eftersom jag inte hade tid att träna längre. Vi tillhörde ett av de bästa lagen i Göteborgsregionen vid denna åldern och det började bli tid att satsa hårdare vilket innebar fler träningar. Försäsongen hängde jag med på men sedan fick vi en tränare som jag inte gillade och la av.

Under denna tiden hann jag med att deltaga i många olika sporter. När jag var sju år gammal spelade jag handboll fram tills att jag var tolv då jag valde att satsa på ishockey. Förutom handbollen så spelade jag även fotboll, landhockey, badminton och bordtennis. De två sistnämnda höll jag dock inte på med speciellt länge, max en månad. Fotboll spelade jag en säsong och landhockey lirade jag i två år, från att jag var 14 till 16 år gammal. Jag spelade med juniorlaget i huvudsak men även i vårat A-lag.

Direkt efter att jag lagt av med ishockeyn så började jag att spela Innebandy och där jag bland annat var med i uttagningarna till Göteborgs statslag. När jag var 18 år gammal skadade jag knät i samband med en turneringsmatch mot Västra Frölunda och det höll mig borta från alla former av idrott tills att jag nästan var 21 år gammal. Sedan dess har jag inte idrottat speciellt mycket bortsett från sporadiskt fotbollsspelande med polare och i korpfotbollen. Idag har jag spelat korpfotboll ett år med gamla klasskamrater från högstadiet och det går bra för oss. Utöver det motionerar jag regelbundet genom att löpträna.

Vad gäller mitt sportintresse utanför mitt egna deltagande finner jag ishockey och fotboll som mest intressant. Jag är en fanatisk Liverpoolanhängare och ser så många matcher jag kan och har möjlighet till. Tyvärr har vi inte Canal+ här hemma så jag kan inte se på det tillsammans med farsan och mina två fotbollstokiga bröder. Jag funderar starkt på att betala parabol och överiga tillbehör för att kunna se NHL-hockeyn som börjar snart. Jag har lite mer än en månad på mig att antingen få tummen ur själv eller att övertala farsan om att vi verkligen behöver ha tillgång till Canal+ för att kunna se NHL och Premier League.

Jag finner inte mitt intresse speciellt galet eller tokigt. Jag har ett ännu större intresse för musik och det gör mig bara gott för då har jag annat att göra än att sitta vid datorn hela dagarna. Jag måste erkänna att trots att jag själv sitter vid datorn relativt mycket så förstår jag inte varför man egentligen sitter vid datorn så mycket man faktiskt gör. Sedan tycker jag att det är bra att kidsen spelar fotboll och lär sig gemenskap och annat nyttigt. Självklart krävs det att man har en bra tränare som kan mer än fotboll (eller det man nu håller på med) då det ALLTID uppkommer problem i laget som måste lösas upp på ett bra sätt. Jag skulle kunna fortsätta predika om hur bra sport är men jag tror att jag redan förlorat många läsare pga. inläggets längd. You'll Never Walk Alone!
A fair judgement!
Two-way mirror in the hall
They like to watch everything you do
Transmitters hidden in the walls
So they know everything you say is true
Post Reply