För er som är hungriga, inte hittar nåt färdigt i frysen så kan jag här erbjuda lite bilder på en god macka å ett recept på den.
http://tobbedaman.no-ip.com/upload/imag ... ojectLunch
recept:
toastmacks-bröd
ost (jag körde med riven)
skinka (rökt/kokt/do-as-you-please)
tomat
tjofftjoff med lite smör å så in i mackgrillen!
fler recept på mackor mottages tacksamt
projekt lunch!
Röra på tonfisk, Keso, hackad rödlök, tärnad tomat och Kapris (krydda med salt, peppar och "Herbes de Provence")
Lägg på rostbröd. Toppa med rivost.
Kör i ugnen på 225 grader till osten smält och brödet ser lite "rostat" ut.
Ät.
Lägg på rostbröd. Toppa med rivost.
Kör i ugnen på 225 grader till osten smält och brödet ser lite "rostat" ut.
Ät.
Till den det berör: det som du ser skrivet ovan är min åsikt. Den är inte nödvändigtvis sann, objektiv eller absolut. Jag skiter fullständigt i vad du tycker om hur den är formulerad.
- t3o
- Posts: 1195
- Joined: 2002-03-09 15:33:23
- Location: Egby boysens och möckleby meckarnas öland
- Contact:
rostad macka, gyllenbrun, typ jättefranska.
bregott standrard
Björnbärsmarmelad av den äkta varan (svår att hitta)
alt.
Ölandslimpa
lätt och lagon
pärsonstunnaskivor, kokt skinka.
Serveras med ett glas kall oboy
bregott standrard
Björnbärsmarmelad av den äkta varan (svår att hitta)
alt.
Ölandslimpa
lätt och lagon
pärsonstunnaskivor, kokt skinka.
Serveras med ett glas kall oboy
Vill du köra starcraft mot mej? På battle.net heter jag Swoomp och är oftast inne i swe-1, swe-2, tw, eller xtc
Varm macka:
Kall macka, när du vill ha nåt gott till ölen:vit franska
lite smör
senap och ketshup
skinka
en ring annanas
herrgårdsost, rikligt
svarpeppar, oregano
225 grader i 3 min.
Till frukost äter jag nästan jämt en macka med philadelfiaost, tomater och/eller gurka och ett lager svartpeppar...En burk makrill i tomatsås, mosas i en skål.
En 1dl creme fraiche, rör ner i skålen.
En klyfta vitlök, färsk, pressa ner.
Peppra med svartpeppar, rätt mycket.
Man kan även piffa upp smaken med lite finhackad lök, gärna röd.
En skvätt olivolja är inte heller så dumt, om man gillar det...
Fördela smeten på favoritbrödet.