Pålägg -rmk -swe
Pålägg -rmk -swe
Jag måste säga att kalles kaviar (randig helst) passar utomordentligt bra som pålägg. Vad anser ni? Hur lägger ni upp eran morgon resp kvälls-macka?
Själv kör jag hårt på tub men å andra sidan är det inget fel på en bit sill o hårdmacka
vad det gäller mitt påläggs historia så mår jag bättre av att inte veta. men pressad skinka heter det utav en anledning...
Själv kör jag hårt på tub men å andra sidan är det inget fel på en bit sill o hårdmacka
vad det gäller mitt påläggs historia så mår jag bättre av att inte veta. men pressad skinka heter det utav en anledning...
Leverpastej med görka! Men kalles randiga är inte helt fel heller. Sen så är jag faktiskt en riktigt "varm-macka-fantast", ost+skinka med grillkydda och in i ugnen!
Ny dator pågång:
SI K9N SLI Platinum nForce 570 | AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz |
Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB |
Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM | XFX GeForce 8800GTS 500M 320MB
SI K9N SLI Platinum nForce 570 | AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz |
Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB |
Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM | XFX GeForce 8800GTS 500M 320MB
Jag kör hårt med Tartex, Keso och osötad marmelad. (dock inte samtidigt..) Släng det på lite grovt bröd sen har du en frukost för vilken metal-hjälte som helst
Allt som har med Kalles att göra är en styggelse.
Edit: Grundar med Keiju mjölkfritt margarin (40%)
Allt som har med Kalles att göra är en styggelse.
Edit: Grundar med Keiju mjölkfritt margarin (40%)
Last edited by 1337_pojke on 2007-08-31 23:33:26, edited 1 time in total.
Hatar kaviar. Har gjort det enda sedan min syrra gick på dagis och hon älskade kaviar. Alltid när hon kom hem så luktade det 4-timmars kaviar om henne.
http://www.buildlog.eu - Din egna bygglogg på nätet
Visserligen har jag inte haft en syster som luktar kaviar, men jag håller med dig om att kaviar är grovt otrevligt.ADiS wrote:Hatar kaviar. Har gjort det enda sedan min syrra gick på dagis och hon älskade kaviar. Alltid när hon kom hem så luktade det 4-timmars kaviar om henne.
Personligen gillar jag vällagrad västerbottensost, och inte nån billig jävel från ARLA. Ska vara en från en ostspecialist, gärna påkostat också. Även skinka, grönpepparsalami och makrill är gott. Sen händer det väl att jag är optimistisk ibland och gör något riktigt, typ en räkmacka eller en riktig vanlig macka med ost, skinka, paprika och kanske lite persilja.
Baguetter är något jag också gillar att proppa i mig. En modell är rostbiff, rostad lök, remouladsås, tomat, sallad, paprika och givetvis smör först. En annan modell är smör, skinka i tjocka skivor, skivade köttbullar, remouladsås, sallad och tomat och ibland en paprikaskiva också.
Behöver jag säga att jag äter för mycket sånthär?
"Inget kräver så mycket förberedelse som ett improviserat tal."
- Winston Churchill
- Winston Churchill
Jag kör macka + smör, Inget bregott, så förbannat hårt, har ju söndar macka i trettiofemdelar innan man ens tuggat den, och sen ost. Jag har fått lite smak för ost numera, förut var det bara milda ostar, även om jag inte direkt gillar ost så mycket. Men jag kan äta prästost och annat skit om jag skulle behöva. Försöker iofs komma bort från ost iöht och köra med grönsaker eller liknande.
Orkar jag så steker jag bacon, häller i grädde och lite mjöl. Sen häller man det på lite formfranska och toppar med lite ost. Sen in i ugnen. Finns inget godare att ha på mackan.
Är jag lat så kör jag bara smör eller typ smör, skinka och gurka eller något.
Är jag lat så kör jag bara smör eller typ smör, skinka och gurka eller något.
There's a guy works down the chip chop swears he's elvis
Tror du menar lätt margarin eller någon annan margarin. För smör är hårdare än bregott. Eftersom bregott är smör med en viss del rapsolja tillsatt för att vara lite mer bredbart.MarkSlap wrote:Jag kör macka + smör, Inget bregott, så förbannat hårt, har ju söndar macka i trettiofemdelar innan man ens tuggat den, och sen ost. Jag har fått lite smak för ost numera, förut var det bara milda ostar, även om jag inte direkt gillar ost så mycket. Men jag kan äta prästost och annat skit om jag skulle behöva. Försöker iofs komma bort från ost iöht och köra med grönsaker eller liknande.
En av mina favoit pålägg är rostbiff med pepparotsvisp använder självklart (smör eller bregott eller inget alls)
Jag provade Tartex Naturell för ett bra tag sedan och det kan nog vara det äckligaste jag någonsin ätit. Vågar inte prova de smaksatta sorterna efter det.Pontarius wrote:Jag kör hårt med Tartex, Keso och osötad marmelad. (dock inte samtidigt..)
A fair judgement!
Two-way mirror in the hall
They like to watch everything you do
Transmitters hidden in the walls
So they know everything you say is true
Two-way mirror in the hall
They like to watch everything you do
Transmitters hidden in the walls
So they know everything you say is true
Jag tycker att osten gör att kaviarsmaken blir lite mildare än annars, så det är nog inte nödvändigt att tycka jättemycket om kaviar för att uppsaktta kombinationen. Dock skulle jag rekommendera en lite "krämig" (eller vad man ska säga) ostsort, den får inte vara för torr. En bra ost är t.ex. Boxholms gräddost.Joel wrote:Måste man gilla kaviar riktigt mycket för att uppskatta addition av ost?