Innehåll

Comdex 2003

Inledning
Cisco
Intel
nVidia
Comdex i övrigt
Kväll hos Cisco
Sammanfattning


21/1-03 | Axman | axman@64bits.se
Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version


Inledning

När det gäller datamässor och visningar så är vi i Sverige inte särskilt bortskämda. Vi må vara framme inom tekniken men tyvärr är vårt läge rent geografiskt inte allt för bra. Vad vi dock har fått de senaste två åren genom Comdex är något som för företag och branschfolk är en mycket värdefull tillställning.

Vad som är utmärkande för Comdex är att det handlar mycket om idéer, lösningar och säkerhet. Det vill säga om mjukvara för webföretag, taligenkänning, nätverk, IP-telefoni och mycket annat som riktar sig till branschen i sig. Det är tyvärr en tillställning som inte är alls särskilt anpassad för den hårdvaruintresserade eller hemanvändaren. En ledtråd till detta ser man redan i entrén, man måste komma från ett företag eller liknande samt vara minst 18 år. Så går du på Comdex i hopp om att hitta hårdvara i drivor så kan jag bara säga tyvärr. Dock så finns det ändå flera mycket intressanta saker att göra och här kommer jag att gå igenom min dag på Comdex. Bland annat så gäller det Cisco, Intel, nVidia och lite annan kuriosa.


Smala bås och små tråkiga bås.

Dagen började med en kort runda för att få en överblick över det hela samt att ducka mellan utställare och reklamblad som delades ut. Man får passa sig på mässor för det är mycket lätt att utställare hugger tag i en och så är man fast. Det klarade man sig dock ganska så bra ifrån nu när man inte stannade för att titta på montrarna så noga. I väntan på Ciscos föreläsning så utnyttjade vi tillfället till att få gratis Cola och kaffe. Ett bra sätt att vakna till.


  Nästa sida »

 

21/1-03 | Axman | axman@64bits.se
Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version

Diskutera denna artikeln i vårt forum!