Innehåll

Antec Performance TX 1050B

Inledning
Specifikationer
I förpacknigen
Utsidan
Insidan
Montering
SmartPower 2.0
Slutsats

Tack till Antec som gjorde denna recension möjlig.

07/06-05 | Niclas Alfinson | niclas alfakrull 64bits punkt se

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version


Slutsats

Antec TX1050B är på intet sätt en dålig produkt, även om grundutförandet idag börjar kännas lite föråldrat. Att använda sig av en grundstomme som redan fanns för lite drygt fem år sedan och släppa som en ny produkt efter lite justeringar känns helt fel. Det är inte speciellt mycket som är spännande med TX1050B, även om flertalet förbättringar har gjorts. Den mest påtagliga är att det sitter en 120 mm-fläkt istället för två 80mm diton i bakdelen av lådan, samt möjligheten att montera två stycken fläktar i sidoplåten.

Den största fördelen med den här produkten är faktiskt inte datorlådan i sig, utan nätaggregatet som medföljer. Löst kostar detta ungefär 1000 SEK vilket faktiskt gör TX1050B prisvärd! Man får inte bara en bra och välbeprövad konstruktion på datorlådan, utan också ett välspecificerat och innovativt nätaggregat.

Troligen kommer Antec att sälja en stor mängd TX1050B även om det är en ganska tråkig produkt, helt enkelt eftersom den är måttligt bra på det mesta, och att det medföljer ett så pass bra nätaggregat. För dem som vill ha något mer innovativt och nytänkande att montera sina datordelar i har Antec betydligt mer lämpliga produkter, varav vissa ni snart kommer att återfinna här på 64bits.

Fördelar Nackdelar
Byggkvalitén. Tråkig/gammalmodig
Priset.
Nätaggregatet.« Föregående  


07/06-05 | Niclas Alfinson | niclas alfakrull 64bits punkt se

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version

Diskutera denna recensionen i vårt forum!