Innehåll

Asono 250f

Inledning
Specifikationer
I förpackningen
Spelaren
Ljudkvalitén
Användning
Slutsats

Tack till Asono som gjorde denna recension möjlig.

15/11-04 | Niclas Alfinson | nizenco@64bits.se

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version


Slutsats

För att summera det hela kan vi säga att Asono 250f inte är anpassad för de avancerade användarna, och den är inte heller på något sätt en avancerad spelare packad med funktioner. Men Asono gör heller inte anspråk på den här målgruppen. Spelaren är avsedd för är dem som enbart är ute efter en enkel och smidig MP3-spelare och som inte bryr sig om en massa extra funktioner eller saftiga specifikationer. Asono 250f passar perfekt för de lite yngre som är ute efter en stilig spelare som de inte behöver skämmas för att använda eller visa sig med.

Asono 250f har en hel del intressanta lösningar. Möjligheten att kunna vrida displayen är något som gör den mycket lättare att handskas med när man har den hängandes runt halsen. Att kunna visa en bild i displayen är också det något som kan locka många. Men till skillnad från många andra spelare som också har den funktioner använder sig Asono 250f av en färgdisplay vilket gör det hela mycket roligare. Storleken och vikten är säkerligen något annat som kan locka, man känner knappt av spelaren över huvud taget när man har den runt halsen, vilket gör den perfekt för en joggingrunda eller någon annan fysisk aktivitet.

Men allt är inte guld som glimmar. Ljudkvalitén är inte något utöver det vanliga, och eftersom hörlurarna använder sig av en specialkontakt är det inte lika lätt att köpa till ett par andra hörsnäckor om man vill byta. Avsaktandet av funktioner såsom radio och diktafon gör säkerligen att många avstår från att köpa spelaren, tyvärr.

Priset för Asono 250f är relativt lågt och ligger ett par hundralappar under andra spelare med lika stor minnesutrymme. Men detta är inte så konstigt med tanke på att de lite dyrare spelarna har fler funktioner. I det här fallet kan man alltså säga, man får vad man betalar för.

Asono 250f passar som handen i handsken för er som är ute efter en enkel, elegant, liten och relativt billig MP3-spelare. Men ni som letar efter något som klarar av mer än att bara spela upp MP3-musik och visa fina bilder, får tyvärr titta på någon annan produkt.

Fördelar Nackdelar
Utseendet Få funktioner
Vikten Udda hörlurskontakt
Priset« Föregående  


15/11-04 | Niclas Alfinson | nizenco@64bits.se

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version

Diskutera denna recensionen i vårt forum!