Innehåll

N*Tribe Monolith Slide

Inledning
Specifikationer
I förpackningen
Spelaren
Ljudkvalitén
Användning
Slutsats

Tack till N*Tribe som gjorde denna recension möjlig.

17/02-05 | Niclas Alfinson | nizenco alfakrull 64bits.se

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version


Slutsats

Monolith MX-7050 är en mycket kompetent produkt. Det mest intressanta med den är faktiskt utseendet och då främst luckan framför knapparna. När luckan är stängd ser spelaren mycket elegant ut, och liknar mer en tändare än en mp3-spelare. Men det är inte enbart det yttre som tilltalar, även ljudkvalitén är något utöver det vanliga. Detta har också N*Tribe tagit till vara genom att skicka med ett par Koss The Plug som standard, enormt bra gjort! Dessa hörsnäckor är hästlängder bättre än de som följer med många av konkurrenternas mp3-spelare. Uteffekten är även den relativt hög vilket leder till att den klarar av att driva hörlurar/hörsnäckor som behöver bra med kraft.

Tyvärr finns det två stora problem med Monolith MX-7050, varav den största är batteritiden. I jämförelse med konkurrenterna är den alldeles för kort, och de flesta konkurrenterna har en dubbelt så lång batteritid. Det andra problemet är menysystemet, det är helt är fortfarande krångligt att handskas med, även om det gjorts enorma framsteg gentemot föregångaren MX-7010. Tyvärr saknar också denna spelare precis som många andra en inbyggd normalstor USB-kontakt, men det är ofta inget större problem.

För dem som letar efter en snygg och udda mp3-spelare och inte är ute efter lång batteritid kommer troligen att bli mycket nöjda med Monolith MX-7050, det är en utmärkt spelare till ett bra pris.

Fördelar Nackdelar
Utseendet Kort batteritid
Ljudkvalitén Menynavigeringen
Hög uteffekt« Föregående  


17/02-05 | Niclas Alfinson | nizenco alfakrull 64bits.se

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version

Diskutera denna recensionen i vårt forum!