Innehåll
Förhandstitt på Hitman: Codename 47 (Guide Till Demon)

000924 | Whiz | whiz@64bits.se

Demon till Hitman: Codename 47 som bl.a. kan hittas här och här, innehåller ett uppdrag i China Town. Den kan vara lite klurig att klara så här kommer en liten mini-guide. Demon släpptes från UK kontoret utan vetskap från det i USA, de ville släppa en senare demo med fler finesser och färre buggar, den kommer antagligen strax innan spelet släpps.

Hur fixar du den kinesiska triaden då? Jo, börja med att läsa om dina mål, se den lilla filmsnutten och försök memorera kartan någorlunda. Köp sedan den ljuddämpade Berettan och/eller Pianotråden. Du behöver också bilbomben, känner du dig lite osäker kan Kevlar Vest vara något att rekommendera, men du ska inte behöva den. Glöm inte heller att köpa ammunition.

När limon kört förbi ska du gå in i gränden där locket till kloakerna är öppet, vänta där, snart kommer chaffören att ta en liten paus och för att tömma blåsan. Vänta tills civilisten har gått förbi och ta då hand om chaffisen med Berettan eller tråden. Ta hans kläder och göm kroppen i kloakerna.

Gå självsäkert fram till bilen, göm bomben vid förarsätet och återvänd till gränden. Vänta tills alla satt sig i bilen, göm dig, och spräng bomben. Byt tillbaka till dina vanliga kläder. Nu är det dags att ta hand om de fyra resterande triad medlemmarna.

Leta upp ditt sniperrifle, det skall finnas gömt i en annan gränd till vänster om dig om du har ansiktet mot krogen. Hämta det, plocka de fyras gäng och återvänd till din bil. Mission Accomplished!

Du måste självklart tänka på att inte döda några oskyldiga, annars resulterar det i böter på $5000 per skalle. Kom ihåg att undvika vakter och att uppträda någorlunda ordentligt!

Tillbaka