Innehåll

64bits hälsar på hos Blizzard

Väntan
Mottagningen
Visningen
Avslutning


3/10-04 | Nissse | Neohamster@vattnet.com

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version


Väntan

Äntligen var det fredag, dagen då jag och en kompis skulle få åka till stockholmslott och hälsa på hos Blizzard och Vivendi under deras pressvisning av World Of Warcraft. Som sanna reportrar var vi självklart på plats två timmar för tidigt men vi lyckades ta några bilder utifrån lokalen, efter någon timme fick vi sällskap av ett par killar från Gamingeye vilket lindrade nervositeten en smula. Klockan började närma sig 16.00 och äntligen började det komma tecken på att vi i alla fall var på rätt ställe.

Mottagningen

Strax efter fyra blev vi och ungefär 30 personer till från diverse tidningar och nätsidor insläppta i livrustkammaren där visningen skulle äga rum, allting började med att vi blev bjudna på lite mat och dryck, men eftersom vi laddat upp ordentligt med hamburgare innan så blev det en snabb öl innan jag kikade runt i lokalen med kameran i högsta hugg.

Efter en dryg timme var det dags att fortsätta in till salen där själva visningen skulle äga rum, vi möttes av en härlig stensal där det stod ett antal datorer uppställda och en stor projektorduk med inloggningsskärmen till World of Warcraft. Hela upplägget med ljus och musik i medeltidsmiljö gjorde väldigt mycket för stämningen i salen.


  Nästa sida »


3/10-04 | Nissse | Neohamster@vattnet.com

Utskriftsvänligare versionUtskriftsvänligare version

Diskutera denna artikeln i vårt forum!